Къртици в действие: Зависими от Борисов ченгета му докладват всеки ден. Време е за голямата метла!

Най-четени

?Como borrar suscripcion en Bad ? Bad es un trabajo de citas gratis nunca obstante posee caracteristicas premium.

?Como borrar suscripcion en Bad ? Bad es un trabajo de citas gratis nunca obstante posee caracteristicas premium. ?Como...

Best 17 Finest 100 % free Online dating sites 2022: 100% No-cost & Zero credit card

Best 17 Finest 100 % free Online dating sites 2022: 100% No-cost & Zero credit card At this time, it...

How do you score a link for the tinder

How do you score a link for the tinder Step two is actually confirmed from the. Lookup dating internet site...

Борисов се хвалел пред авери, че тайните служби още му докладвали какво става в страната и знаел всяка крачка и среща на новите управляващи. Хора от кръга на бившия премиер твърдят, че той научавал за разследванията за отмъкнатите десетки милиони покрай АМ „Хемус“ предварително. Това съобщиха за Фрог нюз хора от близкото обкръжение на Борисов.

Те са категорични, че му докладват служители от МВР, ДАНС и други служби. Същата информация се потвърждава и от служители в същите служби.

 

За получаването на информация по нерегламентиран път, което е и тотално нарушение на закона и правилата за работа на въпросните структури, способствали и зависимости на служители от назначилите ги преди време бивши вече вътрешни министри Младен Маринов и Христо Терзийски. Всъщност точно това била идеята на Борисов тези двамата да бъдат депутати от ГЕРБ. Освен това те знаят и са свързани с непопулярни решения и съмнителни действия като ръководители на служби и след това като ръководители на МВР. Знаят също достатъчно за своя бос и връзките му със силови структури.

Къртици действат в не едно министерство. Затова Борисов държал непрекъснато да се атакува вътрешния министър Бойко Рашков, когото той смятал за огрома заплаха за плановете му да се върне във властта или поне да избегне обвинения и съдебни процеси.

 

Изтеклата информация се предава и на подвластните на бившия премиер медии, които я манипулират и използват за брутални атаки и „разпалване на сканадли“ за важни хора от новото управление.

От държавни структури пък зареждали ГЕРБ с информация какво се предприема от коалиционното управление, дори се изнасяли документи, а други, уличаващи властта на Борисов в кражби и злоупотреби се унищожавали.

 

В много ведомства продължава обработването на служители, че тази власт е временна, че Борисов се завръща с пълна сила, имал подкрепа и от ЕНП.

Напролет тия от промяната ще ги разкараме, отиваме на предсрочни избори, печелим ги и поемаме управлението. Пак ще сме на върха и тия ще ги размажем! Тази опорка обикаля администрацията и общините, където управлява ГЕРБ.

Време е за голяма кадрова метла във всички структури, които Борисов е напълнил със свои „калинки“. Иначе те ще продължат да саботират реформите и да вредят на държавата.

Новите управляващи имат доверието на обществото, но нали трябва да е взаимно?

 

Автор:  Фрог нюз

Източник: Frognews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини

?Como borrar suscripcion en Bad ? Bad es un trabajo de citas gratis nunca obstante posee caracteristicas premium.

?Como borrar suscripcion en Bad ? Bad es un trabajo de citas gratis nunca obstante posee caracteristicas premium. ?Como...

Best 17 Finest 100 % free Online dating sites 2022: 100% No-cost & Zero credit card

Best 17 Finest 100 % free Online dating sites 2022: 100% No-cost & Zero credit card At this time, it is hard to look for...

How do you score a link for the tinder

How do you score a link for the tinder Step two is actually confirmed from the. Lookup dating internet site having hackers Link outlines –...

Sag niemals nie: 6 Frauen erlautern von ihren Bettgeschichten

Sag niemals nie: 6 Frauen erlautern von ihren Bettgeschichten Ungewohnlich solange bis bisserl verwerflich: Sechs Frauen gestehen Sex-Erlebnisse, Perish sie nie zugeknallt traumen verwegen hatten. ...

Little Breasts at the Absolutely nothing Tit Website

Little Breasts at the Absolutely nothing Tit Website Tiny Bust and you may Roller Skates Evidently lightweight boobs and you may roller skates go together simply...

Вижте още