Новите губернатори на „Промяната“ – политици, адвокати и генерали

Най-четени

Best 17 Finest 100 % free Online dating sites 2022: 100% No-cost & Zero credit card

Best 17 Finest 100 % free Online dating sites 2022: 100% No-cost & Zero credit card At this time, it...

How do you score a link for the tinder

How do you score a link for the tinder Step two is actually confirmed from the. Lookup dating internet site...

Sag niemals nie: 6 Frauen erlautern von ihren Bettgeschichten

Sag niemals nie: 6 Frauen erlautern von ihren Bettgeschichten Ungewohnlich solange bis bisserl verwerflich: Sechs Frauen gestehen Sex-Erlebnisse, Perish sie...

Девет нови областни управители са назначени с решение на правителството, а от думите на Лена Бориславова – началник на кабинета на премиера Кирил Петков, стана ясно, че предстоят и още персонални промени по места. Бориславова заяви, че новите губернатори “трябва да прокарват политиките, мерките и решенията на правителството „.

Валери Сарандев, лидер на областната структура на БСП в Пиринско, е новият областен управител на Благоевград. Сарандев и преди е заемал тази длъжност, през 2017 година пак по време на служебен кабинет. Сарандев е от дълги години зам. кмет в община Гоце Делчев.

Стойко Танков, бивш депутат и лидер на БСП, е новият губернатор на Бургас. Той сменя Мария Нейкова, която е бивш областен на Стара Загора (от НДСВ). За разлика от нея, Танков е добре познат на бургазлии. Той бе и кандидат кмет на морския град преди години, когато бе ерата “Йоан Костадинов”.

За Нейкова се говореше, че е близка до президента Румен Радев и това е повод да се даде знак, че в БСП Корнелия Нинова взема превес при напрежението в отношенията с Радев седмици преди конгреса на БСП.
Людмила Илиева поема Велико Търново. Юристката е от квотата на “Демократична България”. Член е на Националното ръководство на ДСБ от 2016 г. и е съучредител на Политическа академия “Атанас Буров”.

Кадър на ДБ ще управлява Видин. Любен Иванов Иванов е водач на листите в последните избори за парламент за “Демократична България”. От 2003-а година e адвокат към адвокатска колегия – Видин. Има успешнен бизнес, който развива с фирмата “Марс секюрити”.

Юристът и член на ОбС на БСП Галин Господинов е назначен в Добрич. До момента той бе зам.-областен. Работил е за кратко в Областната дирекция на МВР-Добрич.

Йордан Иванов е назначен за областен управител на област Пловдив, а до сега е бил зам.-председател на Общинския съвет в Пловдив.

Емил Хумчев е новият губернатор на Смолян и той също има опит в местната власт като председател на Общинския съвет в Златоград.

Председателят на Конфедерацията на обществени организации от сигурността и отбраната Иван Иванов е назначен за областен управител на Софийска област. Той е служил и в Генералния щаб на Българската армия.
Катя Панева е била депутат в 45-о и 46-о Народно събрание от ДБ, а от днес е назначена за областен управител на Хасково. В града се говори, че тя е била оферирана за поста от ген. Атанас Атанасов, съпредседател на ДБ.

Източник: „ТРУД“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни новини

Best 17 Finest 100 % free Online dating sites 2022: 100% No-cost & Zero credit card

Best 17 Finest 100 % free Online dating sites 2022: 100% No-cost & Zero credit card At this time, it...

How do you score a link for the tinder

How do you score a link for the tinder Step two is actually confirmed from the. Lookup dating internet site having hackers Link outlines –...

Sag niemals nie: 6 Frauen erlautern von ihren Bettgeschichten

Sag niemals nie: 6 Frauen erlautern von ihren Bettgeschichten Ungewohnlich solange bis bisserl verwerflich: Sechs Frauen gestehen Sex-Erlebnisse, Perish sie nie zugeknallt traumen verwegen hatten. ...

Little Breasts at the Absolutely nothing Tit Website

Little Breasts at the Absolutely nothing Tit Website Tiny Bust and you may Roller Skates Evidently lightweight boobs and you may roller skates go together simply...

Exactly how a player Can also be Claim/Trigger a no-deposit Incentive

Exactly how a player Can also be Claim/Trigger a no-deposit Incentive The latest Wonderful Nugget Local casino is currently offering over 600 games and you...

Вижте още